Sweet Face

Scene: Coffee company

Me: “This coffee is not sweet enough, I need sugar”

Answer: “Just look at my face (giving me big smile)”

Oh God! That joke is an international joke! Here I thought only in Indonesia I could ever hear that😀

4 thoughts on “Sweet Face

  1. Haha sama aja ya ternyata. Gw wondering kalau di sana juga main plesetan gak ya (kata2 yg kedengerannya mirip2). Karena terakhir ada tmn yg becanda plesetan pake bhs inggris sm org jpn, org jpnnya bengong.

  2. iya disini ternyata dipakai juga tuh joke… pas gw denger gw langsung bilang: “oh my God! I thought I only hear that only in Indonesia!” apparently, whatever funny is applied universally, as long as we speak the same language ie. Bhs Indonesia, English, Japanese

    @tiwi: mungkin tu jepun bhs inggris n bhs indonya blm nyambung jadi kalo dnger pelesetan ga cepet ngeh😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s